opc_loader

Wensenlijst


U wil graag eens ervaren wat het is om met echte vuurwapens te schieten? Dat kan!
 

Onder professionele begeleiding kan U in de erkend binnenschietstand vuren met diverse vuurwapens van een door jou gekozen thema. Zo ervaart u de precisie, geluid en gevoel van verschillende wapens alsook een basis aan veiligheidsprincipes en wapenmanipulatie aangeleerd. Een unieke ervaring is gegarandeerd! Indien U zich aangetrokken voelt tot deze sport, zien wij u ook graag 'lid worden' van onze schuttersclub. U kan via mail antwoorden krijgen op al uw vragen mocht er nog wat onduidelijk zijn na het lezen van de vereiste voorwaarden verder op deze pagina.


 

Voorwaarden:

 • Reservatie via mail met vermelding van datum en uur (binnen onze openingstijden), gekozen thema en aantal personen en bevestiging hiervan ontvangen van ons. Hou er rekening mee dat zaterdagen ver vooraf geboekt worden en er op weekdagen vaak meer beschikbare timeslots zijn.
 • Minstens 18 jaar zijn
 • Nog niet eerder dit jaar gevuurd hebben in België (tenzij U een vergunning/licentie/jachtverlof bezit)
 • Ter plaatse bent U verplicht uw ID-kaart of paspoort voor te leggen en uw adres op te geven, dit voor het opmaken van de dagkaart, welke U toelaat die dag te vuren.
  Opgelet, deze gegevens worden doorgegeven aan Uw wapendienst. Ga dus niet in hetzelfde jaar nog een andere schietinitiatie doen op een andere plaats!
 • Betaling ter plaatse van € 100/pp via bancontact of contant. Opgelet, buitenlandse betaalkaarten of creditcards worden niet aanvaard.
  Gebruik schietstand, wapens en munitie van het thema, doelen, verzekering, oog-en oorbescherming, begeleiding is voorzien en  inbegrepen.
  Ter info: er is geen minimum aantal personen, kan individueel, tijdsduur activiteit is tussen 1 en 2 uur, vrijetijdskledij is aangewezen.
 • Tijdens de activiteit dient U nauwgezet alle instructies van de baancommandant op te volgen, bij het niet naleven van de wapenwet of instructies of opmerkingen van de baancommandant zal U de toegang tot de schietruimte ontzegd worden, dit zodat alle aanwezigen in een veilige omgeving zijn/haar hobby en activiteit kan blijven uitoefenen. Personen kunnen toegang geweigerd worden door de uitbater, baancommandant of verantwoordelijke ter plaatse.
 • Er wordt gebruik gemaakt van de 25m schietstand waar er enkel statisch op de ter beschikking gestelde doelkaarten wordt gevuurd.
 • De schietstand is enkel toegankelijk voor personen na registratie met occasionele dagkaart en uiteraard onze leden. Uw toeschouwer, vriend(in), familie, minderjarige, uw chauffeur is nooit toegelaten de schietstand te betreden.
 • Het is uitdrukkelijk verboden te filmen, bellen, videochatten, fotos te nemen met welk medium dan ook in het pand en dus ook de schietbaan. Dit vanwege veiligheidsredenen, GDPR alsook privacy van de schutters, leden, uitbater en verantwoordelijken. Indien vastgesteld wordt dat u zich hier niet aan houdt wordt U ogenblikkelijk en voorgoed verwijderd uit de schietstand en het pand. Indien kwaad opzet wordt vermoed wordt dit doorgemeld als voorzorgsmaatregel.

   


Klik hier voor de diverse thema's! (.pdf)

Klik hier voor de weergave van de dierse thema's


 


 

Met uw recent ontvangen geschenkbon kan u misschien onze activiteit beleven, we werken met de beste geschenkboxpartners samen:

 

                                                


De Bongo Avontuur / Adventure sans limit geeft recht op:
1 daglidmaatschap, 15 x vuren met een AR-15 in kaliber .223Rem en 15 x vuren met de AKMS-47 in kaliber 7,62x39 en twee doelkaarten, oor en oogbescherming, dagkaart, verzekering, begeleiding inbegrepen. Voorwaarden zoals hierboven uiteengezet + de originele geschenkbon afgeven ter plaatse.
 

De Bongo Sensatie / sensation geven recht op:
1 daglidmaatschap,  30 x vuren met een AR-15 in kaliber .223Rem, 30 x vuren met de AKMS-47 in kaliber 7,62x39, 10 x vuren met een riot gun in kaliber 12, 25 x vuren met een Ruger Redhawk in kaliber .44M, 25 x vuren met een Glock 17 in kaliber 9mm, 25 x vuren met een FN Uzi model B in kaliber 9mm, 30 x vuren met een Thompson 1927 in kaliber .45ACP, 15 x vuren met een M1 Carbine in kaliber .30M1, 25 x vuren met een Beretta 92FS in kaliber 9mm, 25 x vuren met een Stribog SR9 in kaliber 9mm, inclusief 10 doelkaarten, oor en oogbescherming, dagkaart, verzekering, begeleiding inbegrepen. Voorwaarden zoals hierboven uiteengezet + de originele geschenkbon afgeven ter plaatse.
 

De Wonderbox
1 daglidmaatschap,  15 x vuren met een AR-15 in kaliber .223Rem, 20 x vuren met de AKMS-47 in kaliber 7,62x39, 25 x vuren met een Glock 17 in kaliber 9mm, 25 x vuren met een FN Uzi model B in kaliber 9mm,  18 x vuren met een revolver in kaliber .38SP, inclusief 5 doelkaarten, oor en oogbescherming, dagkaart, verzekering, begeleiding inbegrepen. Voorwaarden zoals hierboven uiteengezet + de originele geschenkbon afgeven ter plaatse.
 

De Wonderbox Droomsensaties geeft recht op:
1 daglidmaatschap, 25 x vuren met Glock 17 in kaliber 9mm, 25 x vuren met een FN uzi model B in kaliber 9mm, 30 x vuren met een AKMS-47 in kaliber 7,62x39, 15 x vuren met een AR-15 in kaliber .223Rem, 25 x vuren met een Thompson1927 in kaliber .45ACP, 10 x vuren met een riot gun kaliber 12, 25 x vuren met een S&W revolver in kaliber .38SP, 20 x vuren met een FAL L1A1 in kaliber .308Win, 5 x vuren met een Mosin Nagant 1891/30 in kaliber 7,62x54R, inclusief 9 doelkaarten, oor en oogbescherming, dagkaart, verzekering, begeleiding inbegrepen. Voorwaarden zoals hierboven uiteengezet + de originele geschenkbon afgeven ter plaatse.